HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
Tatia Petrova
Stefan Salvatore
Caroline Forbes
Silas
Love Sucks
Latest topics
» Bálterem
Elhagyatott ház Icon_minitimeSzomb. Május 03, 2014 3:38 pm by Silas

» Elhagyatott ház
Elhagyatott ház Icon_minitimeVas. Márc. 02, 2014 5:29 pm by Silas

» Keresettek
Elhagyatott ház Icon_minitimePént. Feb. 28, 2014 7:28 pm by Silas

» Erdő
Elhagyatott ház Icon_minitimeCsüt. Feb. 27, 2014 11:11 am by Niklaus Mikaelson

» Bárpult
Elhagyatott ház Icon_minitimeKedd Feb. 25, 2014 6:51 pm by Silas

»  Hírek
Elhagyatott ház Icon_minitimeVas. Feb. 23, 2014 7:13 pm by Caroline Forbes

» LoveBites
Elhagyatott ház Icon_minitimeSzomb. Feb. 22, 2014 5:30 pm by Caroline Forbes

» Diaries FRPG
Elhagyatott ház Icon_minitimeSzomb. Feb. 22, 2014 5:27 pm by Caroline Forbes

» Sötét sikátorok
Elhagyatott ház Icon_minitimeKedd Feb. 18, 2014 8:50 pm by Silas

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (7 fő) Szomb. Jan. 25, 2014 1:30 pm-kor volt itt.

Share
 

 Elhagyatott ház

Go down 
SzerzőÜzenet
Silas

Silas

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Feb. 17.
Tartózkodási hely : ł Ahol nem is számítanál rám..

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeKedd Feb. 18, 2014 8:27 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Silas

Silas

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Feb. 17.
Tartózkodási hely : ł Ahol nem is számítanál rám..

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeSzer. Feb. 19, 2014 6:40 pm

Tatia Petrova & Silas

"Az élet meglepetéseket rejt, de vajon ez a találkozás melyik meglepetés fajta lesz? A jóé, vagy a rosszé?"


2000 évnyi kín, fájdalom, és szenvedés övezet.. 2000 éven át a poklok poklát éltem át, mert az, akit szeretek nem lehetett mellettem. Annyi időm volt átgondolni mindent, amit elkövettem, és tetteim súlya bélyegként pecsételte meg sorsomat. Immár szabadon élhettek, de fizetnem kellett eme életért; 2000 évvel.. bezártságommal, dühömmel, és kínzó fájdalmammal. Sok mindent megtanultam az idő telésével így engem már nem öveznek érzelmek, csak az Amara iránti szerelem az, amely bennem él. Az idő múlása tett azzá, aki vagyok; egy kegyetlen alakká, aki már nem érez. Szívesen öltök más formát, s ezzel szórakozva hitettem el az adott személlyel, hogy akit maga előtt lát az maga a valóság, de nem.. koránt sem, mert csak egy látszatképet nyújtok, viszont olyan élvezetes játszadozni, hisz ezen egyedek olyanok számomra, mint a bábok. Olyan könnyen átverhetőek, és kijátszhatóak, hogy öröm eme játszmát űzni. Lépteim lassúak, s már-már erőtlennek, hisz a tudata annak, hogy Amara a saját halálát akarja megőrülésemhez vezet.. Míg a gyógyír bennem volt addig ivott a véremből, s ember lett, így pedig félek, hogy elveszíthettem.. De egyben dühös is vagyok, mert megharapott.. azóta nem láttam őt. Idegesen pillantok körbe a tájon, amely kihalt, de ez a jó a természetben; azaz egyedien páratlan szépsége, amelyet felfed a szemünk előtt. Uralmam van, hatalmam, és újra vámpír vagyok, mert az egyik boszit sikerült... na jó kelletett egy kis fenyegetés hozzá, de végül is rávettem, hogy segítsen nekem. A nap fénye világossá teszi a tájat, míg melegebbé varázsolja a levegőt is eközben. Ujjaimat végig húzom egy-egy fa törzsén, mely érdes ugyan, de engem ez nem foglalkoztat. Mélyen szívom magamba a levegőt, miközben idegesen nyúlok a nyakamon ahhoz a ponthoz, amelyen Amara harapott meg.. már semmi nincs ott, de én még magamon viselem ama sebet, mely jelzi, hogy erre volt képes. Megértem őt, és el is fogadom, hogy megakar halni minden áron, de miért pont most, amikor együtt lehetnénk? Oké, ő a horgony, de.. ezt akkor sem akarom felfogni; annyi küzdelem után így kell véget érnie ennek. Kifújom a tüdőmben tartott levegőt, s míg belülről tombolok addig kívülről eléggé nyugodt vagyok, sőt a gonosz álca az, amely rajtam felfedezhető. Az élet keservesen kínzó érzést okoz folyton, de volt időm megszokni, és így lettem gonosz egyed. Egy kósza mosoly jelenik meg az arcomon egy röpke pillanatra, amely tova is száll végül, míg folytatom az utamat az ismeretlen terepen..
Az erdő ezernyi rejtekhelyet rejt már önmagában, mégis engem most nem ez érdekel, inkább kósza gondolataimat próbálom elfeledni, hogy ebből ne legyen folyton problémám. Hirtelen váltok gyorsabb tempóra, és vámpír sebességet használva kötök ki egy háznál, amely elhagyatott. Itt megállok, és végig tekintek rajta.. Milyen érdekes nem, hogy ide jövők? Már untam a várost kissé, de komolyan.. az a sok ember.. mind táplálék, és semmi több, mintha eszük sem lenne, főleg az árnyékmásomnak, aki immár szabad, de nem érdekel. Tessát elteszem láb alól, míg... na igen erre nem akarok most gondolni! Ruházatom egy fehér pólóból, és egy fekete nadrágból áll, sőt nem mellesleg a saját alakomon vagyok, így bárki Stefannak nézhet, de ez engem nem zavarna, hisz eltudom játszani azt a félre sikerültet.. nem nagy dolog. Megindulok a ház felé, de ekkor léptek hangja üti meg a fülem.. Remek! Már csak a társasági életem hiányzott, és íme ha jók a megérzéseim, akkor valamelyik hasonmás.. nem tanulták már meg, hogy unalmas a fejüket bámulni folyton? Mind hasonlít Amarára, de egyik sem ugyanolyan! Megfordulva a nem is olyan messze lévő személyre pillantok, és várom, hogy elém érjen, miközben végig mérem őt. Ha egyszer majd megunom ezt a sok hasonmást, akkor majd elkezdem őket legyilkolni, de addig is élvezném a szórakozást..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tatia Petrova
Original Doppelgänger
Tatia Petrova

Hozzászólások száma : 119
Join date : 2014. Jan. 19.
Age : 2007
Tartózkodási hely : *-* Mystic Falls

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeSzomb. Feb. 22, 2014 2:02 pmSilas & Tatia Petrova


Már öreg vagyok, sok éve élek mégis most érzem először, hogy szabad vagyok, ám magányos. Nem igazán vannak barátaim, nem mintha akarnék, sőt egyáltalán nem akarok, minek? A egyedüllét az jó, nem szól bele senki az életedbe. A Petrova hasonmások össze-vissza kóborolnak, ezért állandóan más városban vagyok, hogy figyeljem őket. Szeretnék végre kikapcsolódni és eszembe jutott egy régi házikó, ahol sok időt töltöttem, mert csendes volt és mindig kikapcsolt tőle az agyam egy kis időre. Úgy tűnik, hogy most nem vagyok egyedül, már messziról hallom, hogy valaki van a házban és ahogy egyre közelebb kerülök, ebben már biztos vagyok. Kicsit lelassítok, hogy hallgatózhassak, de mivel nagyon kíváncsi vagyok bemegyek. Szembetalálom magam egy hasonmással, nagyon hasonlít Stefan Salvatoréra, de a tekintetéből látom és az arckifejezéséről, hogy nem ő az. Csak egyetlen hasonmását ismerem Stefan Salvatorének, az pedig Silas, már régebbről ismerjük egymást és összekavartunk is néhányszor de az mindkettőnk számára jelentéktelen volt. Mivel hülyén nézne ki, hogy csak ott állok ott, inkább megszólalok. - Nocak, nocsak. Csak nem a rég nem látott, öreg Silas? Ráadásul Mystic Fallsban, micsoda kellemetlen meglepetés! Mi dolgod van neked a régi házamban? - Lehet, hogyő nem tudja, de ez az én házam volt még nagyon régen, s most sem tűröm azt ha váratlan vendég érkezik ide, de hát elviselem őt, legalább feldobja a napomat...My name is Tatia Petrova


 I'm The Original Doppelgänger

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://thelovesucks.hungarianforum.com
Silas

Silas

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Feb. 17.
Tartózkodási hely : ł Ahol nem is számítanál rám..

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeSzomb. Feb. 22, 2014 4:44 pm

Elhagyatott ház Large
Tatia Petrova & Silas


"Tudod szeretek szórakozni még veled is, hisz te sem vagy kivétel a játékaimból.."


Unalmas számomra, hogy Amarán kívül még három ugyanolyan kinézetű nő van.. ami azt illeti csak a kinézetét örökölték, míg a belső értékeit nem, hisz mind egytől egyig velejéig romlottak, és éppen ezért a lehető legélvezetesebb vagy más alakján megszívatni őket, vagy pedig a sajátomon. Jelen esetben nincs kedvem ahhoz a hülye hasonmásomhoz, ezért a saját viselkedési stílusomat készülöm elővenni, és nyilván feltűnően nagyon is önmagamat adom, így pediglen könnyedén felismerhetővé teszem magam. Stefan őrült úgy, ahogy van, hisz nem tudja élvezni sem az életet, sem pedig azt, amit megkaphatna egy pillanat alatt, csak szenved, sír, és rinyál a nagy semmiért, amikor is vámpírként aranyélete lehetne, de ő még ennek az esélyét is elszúrja, mert egy idióta! Végül is nem vele kéne foglalkoznom, hanem az érkező Petrovával, aki nem sokára megérkezik a közelembe, de még mielőtt ez meg történne belépek a házba, amelyet alaposan szemügyre veszek.. Kihalt, elhagyatott, és poros bútorok mindenütt.. a látvány egyszerűen tisztátlan képet nyújt, de engem ez nem érdekel, csak megvárom, míg a hasonmás belép azon az ajtón, és míg ez megtörténik addig én helyet foglalok a kószos asztalon, amelynek a szélére felülök, aztán úgy várom, hogy mit is szeretne tőlem ez az édes kis utánzat. Nem sokára le is esik a szavaiból, hogy nem is akárkivel van dolgom, hanem Tatiaval. Nos igen vele volt egy kis kalandom, de akkor még nem tudtam, hogy Amara életben van, sőt eléggé kiborultam abban az időszakomban hiszen a gyógyír nem volt meg sehol.. nekem pedig szórakozás kellett, amelyet az ifjú Petrova megadott, ezért is élvezheti még mindig az életet, amelyet akár el is vehettem volna tőle, de nem tettem, hisz túl egyszerű halála lett volna! Nekem pedig izgalom kell, és az életembe vitt kegyetlenség, amellyel könnyedén kijátszhatok bárkit.
-Oh, kérlek.-Játszom meg cinikusan magamat, miközben komolyan nézek rá.-Mystic Fallsban vagyok már mióta, csak tudod pár hónapja tettem egy kis kitérőt.. hogy szórakozhassak veled.-Kacsintok rá egy vigyorral az arcomon végül, aztán érdeklődve elgondolkozom azon, hogy miért is kellemetlen neki a társaságom, de nem értem. Olyan jól szórakoztunk akkoriban, vagy neki esetleg ennél több kellett volna? Na nem hiszem, hisz már épp ez is túl sok volt neki, és ráadásul nem is akárkit kaphatott meg, hanem engem, amiért nagyon, de nagyon büszkének kellene lennie magára, hisz nem mindenkinek adódik ilyen lehetősége, persze Stefan.. nos ő vele nem érdemes dicsekedni.-Kellemetlen?-Kérdezem meg végül pár percnyi hatás szünet után.-Tudod én azt hittem élvezted, de ha nem, akkor tudok durvábbat is mutatni.-Hangom kegyetlenül csendül fel, míg egy hirtelen mozdulattal felállva szorítom őt neki a falnak. A bal kezemet a falnak támasztom, míg a jobb kezemet a vállánál tartom. Még közelebb kerülök hozzá egy laza mozdulattal, míg nem végül a füléhez hajolok, hogy abba suttoghassak.-Tudod csak egy szavadba kerül, és megkaphatod, ha erre vágysz.-Hangom halk, és egyben lágy, így megbabonázhatom ezzel egyúttal őt, hisz minden nőre hatással tudok lenni.. nem esik nehezemre. Ezt követően kissé hátrébb mozdítom a fejemet, hogy a szemeibe tudjak nézni.-Elnézést kérek, hogy a hazádba jöttem, de hát nem volt kiírva az ajtóra, hogy kié.. így gondoltam benézek ide.-Mondom viccelődve neki egy ravasz mosollyal az ajkaimon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tatia Petrova
Original Doppelgänger
Tatia Petrova

Hozzászólások száma : 119
Join date : 2014. Jan. 19.
Age : 2007
Tartózkodási hely : *-* Mystic Falls

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeVas. Feb. 23, 2014 1:51 pmSilas & Tatia Petrova


Egyáltalán nem örülök Silas-nek már csak azért is mert veszélyes. Bár én nem félek tőle, hisz tudom, hogy nincs értelme bántania engem. Sokszor eszembe jut a mi kis múltbéi éjszakánk de ez csupán egy emlék a sok közül. Nem tudom, hogy mire készül itt a városban de biztos vagyok benne, hogy semmi jóra. - Igen eléggé kellemetlen a társaságod, enm szeretnék veled egy percet sem együtt töletni. Nem tudom, hogy mit akarsz itt de nem tetszik és ha bármit megtennél értem akkor sem élnék a lehetőséggel. Kivele, őszintén már ha te tudsz egy szót is mondani ami nem hazugság, mit keresel itt Silas? - kérdezem tőle, eléggé feszült vagyok, hisz ez volt az egyetlen hely ahol egyedül tudok lenni, de most már ide is berontott. Legszívesebben megölném és ennek egy oka van, az pedig Amara, nagy veszélyt jelent rá és ha valmai baja esik azt én szívom mint mindíg. Csak pár perc kell, hogy Silas-t átverjem, egy olyan dologgal ami az ő gyengepontja és mostanában nem fogja megtudni, hogy az egy nagy-nagy hazugság. - Van valami számodra, ami miatt nem lesz ilyen jó kedved! Pár órája tudtam meg és ha már itt vagy jogod van tudni róla! Amara életveszélyben van, elrabolták őt! - Talán még soha nem játszottam meg ilyen jól magam, szinte már könnyezek amikor ezt elmondom Silas-nek, de tudom, hogy az ő gyengepontja ez a hasonmás. A szerelmük valóban igazi volt, s néha irigylem is őket, mvel ezek a hasonmások egymásnak voltak teremtve és az én párom pedig eltűnt, nem is tudom, hogy láthatom-e még valaha. - Van egy sejtésem róla, hogy hol van, de cserében kérek valamit... - Nagy komolysággal nézek rá, tudom, hogy Silas tudja, hogy hol van életem párja és itt az ideje, hogy elmondja nekem, cserébe én is elmondom, hogy hol tartózkodik Amara akinek ugyan semmi baja nincs, de legalább boldogan élhetnek...My name is Tatia Petrova


 I'm The Original Doppelgänger

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://thelovesucks.hungarianforum.com
Silas

Silas

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Feb. 17.
Tartózkodási hely : ł Ahol nem is számítanál rám..

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeVas. Feb. 23, 2014 8:39 pm

Elhagyatott ház Large
Tatia Petrova & Silas

"Velem ne játszadozz, mert rosszul jársz.."


Olyan könnyedén lehet szórakozni egyesekkel, mint például a drága Tatiaval, hisz nem is tudja, hogy még rá is fenyegetést jelentek. Az, hogy volt köztünk valami egy múló feledékeny emlék csupán, amely egyszer megtörtént, és nincs folytatása, az pedig, hogy most nem tetszik neki a társaságom, nos hogy őszinte legyek egy kicsit sem zavar, sőt örülök neki, amiért kellemetlenül érzi magát a közelemben, mert ez azt eredményezi, hogy fél tőlem.. még ha ezt nem is vallja be magának úgy komolyan. Célom mindig is ez volt; a félelem megteremtése, az őrületbe való kergetés, és a színjáték, amely míg élek övezni fog.. oh igen, hogy én meddig is fogok élni; jó hosszú évekig, és ezalatt bőven lesz időm kinyírni ezt az átkozott nőt a másik két hasonmásával együtt; Katherine-nel, és Elena-val. Olyan szép "sír hármast" fognak alkotni a föld alatt feküdve, nos igen vagyok annyira kedves, hogy még el is ásom őket majd, csak hogy megadjam nekik a nem létező tiszteletemet.
-Remek.-Gonosz mosolyra húzom ajkaimat.-Legalább most már nem kell azzal törődnöm, hogy kellemes pillanatokat nyújtsak neked..-Mondom gúnyosan, és ezúttal a vállán tartott kezem immáron a nyakához szorul, és erősen szorítom ezáltal neki a falnak.-Tudod nem szokásom az igaz mondás..-Nevettek fel.-De ha már itt tartunk.. kell neked levegő?-Kérdezem cinikusan tőle, míg komolyan nézek a szemeibe, és szinte süt rólam, hogy mennyire nem kedvelem a szánalmas kis fajtáját. Végül elengedem, és hátrébb sétálva tőle hallgatom komoly ábrázattal a szavait, de érzelem nem jelenik meg az arcomon egyáltalán sem. Csak várom, hogy mit szeretne még, és amikor feltette az ajánlatát két kezemmel tapsolni kezdek, és hangosan felnevettek.
-Tökéletes színjáték, hogy mennyire törődsz Amarával, de tudod én ezt nem veszem be.. Minek nézel engem 1000 évesnek, mint amilyen te is vagy?-Vonom fel kérdőn a szemöldököm, és gúnyosan beszélek hozzá.-Jóval idősebb vagyok tőled... ezt kiszúrom, szóval a sírásod nem volt valódi. De ne aggódj, ami a szavaidat illeti, nos nem érdekel.-Vonok vállat.-Mi vagyok én, hogy megszabjam a sorsát Amarának? Úgy is megakart halni, akkor most itt a nagy alkalom!-Mondom egy kegyetlen mosollyal az arcomon, de semmi egyéb érzelem nem fut át rajtam. Én beletörődtem már abba, hogy megakar halni a szerelmem minden áron..-De mond csak mit akarsz te tőlem? Ez nagyon is érdekelne, hisz mint mondtad nem régiben, hogy nem akarsz a közeledben látni, sőt kifejezetten nem kérsz tőlem semmit.. ez is elhangzott, mint utalás a szádból. Mi változott pár perc leforgása alatt?-Durván viselkedem vele szemben, de ez nem is csoda, hisz ezt érdemli, mint mindenki más is..


Silas ~ Az élet mindig elő áll valami váratlan eseménnyel..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tatia Petrova
Original Doppelgänger
Tatia Petrova

Hozzászólások száma : 119
Join date : 2014. Jan. 19.
Age : 2007
Tartózkodási hely : *-* Mystic Falls

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeHétf. Feb. 24, 2014 5:10 pmSilas & Tatia Petrova


Bizony velem nem lehet egykönnyen játszadozni, eleget tudom már Silas-ről és nem tud velem játszadozni. Utáljuk egymást és ez nyilvánvaló, soha nem fog változni. Ezek ellenére is szükségem van Silas-re vagyis cak egy aprócska információra tőle, amit szerintem soha az életben nem fog elmondani, de egy próbát azért mégis megér. - Képzeld talán a kis hasonmások élete jobban érdekel engem mint téged Amara, mert tudod rám bízták a feladatot, hogy vigyázzak rájuk! Amara tényleg veszélyben van, mert ember és ő most már nem akar meghalni, épp ellenkezőleg, valahol az életéért harcol, és azért, hogy téged újra láthasson! Tudom, hogy tudsz arról a fiúrol, a legelső hasonmásról aki az én szerelmem volt! Tudom, hogy tudod, hogy hol van. Silas, tudom, hogy szeretsz alkudozniígy most alkudozzunk, mit kérsz cserébe azért, hogy elmondd, merre van? - miközben beszélek a kezét elkapom a nyakamtól és egy csöppet sem fájt akármennyire is szorított meg, mert mégis csak az ősi hasonmás vagyok, elég erőm van. Tudom, hogy valami meggyözőbb dolog kell ahhoz, hogy tényleg bevallja, hogy hol találom az én titkos szerelmem. Ennek az lesz a következménye, hogy én boldog leszek Silas meg ezt tuti nem akarja, már miért is akarná hisz' meg akarja keserítani az életem csak úgy mint másét. Olyan mint amilyen én voltam a vámpírságom első időszakában, érzéketlen kis gyilkos. Csak az a fontos számára amit ő akar, hogy a saját életét mentse mindig és csak magának okozzon boldogságot, bántosn meg akárkit, öljön kerüljön az bármibe is. Néha Katerina Petrovára emlékeztet engem, de mégsem olyan mint ő. Nem tudom mit mondhatnék még neki, nem félek én tőle, egyáltalán nem, de most valahogy csak arra tudokgondolni, hogy újra boldog lehessek és ennek a kulcsa most Silas.My name is Tatia Petrova


 I'm The Original Doppelgänger

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://thelovesucks.hungarianforum.com
Silas

Silas

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Feb. 17.
Tartózkodási hely : ł Ahol nem is számítanál rám..

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeKedd Feb. 25, 2014 8:14 pm

Elhagyatott ház Large
Tatia Petrova & Silas

"Kegyetlen vagyok, durva, és... szeretem ha lángba borul körülöttem minden.."


Érdekes ez a találkozás, de komolyan, hisz nem tetszik neki a társaságom, és még meghazudtolja önmagát.. micsoda erőfeszítés kelhet ehhez, nem? Hallgatom szavaim után a szavait, amelyeket hozzám intézz. Óvatosan kezdek el körülötte járkálni, szinte megfontoltan, mintha bármely lépésem után valami tragikus történhetne pedig nem. Nem szólalok meg csupán körbe járásom alkalmával többször is végig futtatom rajta a tekintetemet, és néha csúnyán nézek rá, hogy nem tetszik nekem az, amit csinál jelen estben. Gondolataim csak azon járnak, hogy milyen választ adjak számára, amit érdemlegesen meg is engedhettek magamnak azon a szinten, hogy ne ugorjak hirtelen felindulásból neki.. milyen jól esne kitépni a szívét. Esküszöm bármit megadnék azért, hogy megtegyem, és kezembe tartsam azt, majdan lenyomjam a torkán keresztül, és ezáltal tudjam őt a túlvilágon, de most a mai nap lehettek kegyelmes, de csak ma, és persze kivételesen! Legközelebb viszont nem fogja ilyen könnyedén megúszni a dolgot.
-Ne hazudj! Amara döntése nem hiszem, hogy változott, ha meg igen, akkor felkeresett volna, szóval.. ne adj itt nekem süket dumát, amivel hazugságot árasztasz, inkább tartsd magadban ezen szavaid.-Vonok vállat, és hangomból áthatóan süt a gúny, és a kegyetlenségem egyvelege.-Ami pedig az első fiú hasonmást illeti.. én vagyok! Engem keresel..?-Nevettek fel cinikusan.-Vagy pediglen Klaust, vagy esetleg.. Elijaht?-Megrázom a fejem.-Ha megakarod őket találni, akkor szép keresgélést kívánok, hisz köztudottan nem a barátaim.-Ennyivel le is zárom a dolgot, és ezzel egyúttal megállok az asztal előtt, majd újból felülök rá, és így nézem a hasonmást, akinek a jelenléte egyszerűen nyomasztó, de csak egy bájvigyorral az arcomon jutalmazom a létét, és úgy helyezem itt magam kényelemben, mintha az enyém lenne minden. Egy apró mozdulattal felgyújtom az egyik házban található papírdarabot, amely erősen lángba borulva égni kezd..


Silas ~ Az élet mindig elő áll valami váratlan eseménnyel..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tatia Petrova
Original Doppelgänger
Tatia Petrova

Hozzászólások száma : 119
Join date : 2014. Jan. 19.
Age : 2007
Tartózkodási hely : *-* Mystic Falls

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeSzomb. Márc. 01, 2014 8:57 amSilas & Tatia Petrova


Utálom Silast, mert soha nem lehet őt kijátszani, mindig egy lépéssel mások előtt áll ezért nem lehet becsapni. Nem tudok mit tenni, de ő tudja, hogy mit akarok és tudja, hogy kiről beszélek mégsem mondja el, sőt inkább gúnyt űz ebből az egészből ahelyett, hogy legalább egy kicsit is segítene. Már válaszolni sem akarok neki, sőt inkább elmenni. Soha többé nem akarom látni, nem akarok beszélni vele, és minden valaha létező kapcsolatot megszüntetni, egyszerűen csak kitörölni indent ami ezzel a gonosz, önző Silas-szel kapcsolatos. A reményt is feladom, a reményt, hogy valaha látom még a szívem szerelmét, akiért minden egyes testrészemmel küzdöttem, hogy megtalájam. Évekig kerestem és a legutolsó, tényleg a legutolsó reményem Silas volt, hogy talán ő elvezet hozzá, és azt hittem, hogy sima ügy lesz őt kifaggatni erről, de ezek szerint mégsem. Egy szót sem szólok hozzá, hisz' ez volt az utolsó csepp a pohárban. Én tényleg mindent megpróbáltam amit csak lehetett, minél okosab dolgot kieszelni ami hihetőbb. Én tényleg törődöm Amarával, vagyis prübálok, de ha tényleg veszélyben lesz, ezt Silas nem fogja már elhinni nekem és akkor már teljesen az én feladatom lesz, hogy megvédjem. Az egyetlen ember akit az a férfi szeret az az én hasonmásom, és most már nem is törődik vele, vagyis úgy átszik hogy nem. Mindendéle gonosz megjegyzés vagy épp köszönés nélkül megyek ki a lángokban álló házból mielőtt én is ott égnék porrá, a rozoga ajtaját bevágva eltűnök a helyszínről mintha soha nem is lettem volna ott. Dühöt érzek Silas felé, semmi mást, de nem adom fel és minden áron kiszedem az ő okos kis fejecskéjéből, hogy hol van az az ember akarom mondani vámpír akit már olyan hosszú idők óta keresek és vajon mi az oka annak, hogy nem akarja elmondani. Szerintem puszta utálatból nem akarja közölni velem ezt a fontos dolgot, de hát semmi sem lehet biztos.My name is Tatia Petrova


 I'm The Original Doppelgänger

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://thelovesucks.hungarianforum.com
Silas

Silas

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Feb. 17.
Tartózkodási hely : ł Ahol nem is számítanál rám..

Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitimeVas. Márc. 02, 2014 5:29 pm

Elhagyatott ház Large
Tatia Petrova & Silas

"Az élet sok dologgal elő áll.. most éppen azzal, hogy a gyűlölet még erősebb lett irántad.."


Érdekes volt a Tatiaval való újra találkozás, de mégis mire számított tőlem, hogy majd jóba leszek Klaussal, és elmondom neki, hogy merre találja? Nos hát keresse meg magának őt, és sok sikert hozzá! Vagyok ennyire egy kegyetlen alak, de nem érdekel.. őt sem érdekli, hogy velem mi van, akkor engem meg miért érdekeljen a magánélete? Részemről ennyi is volt ennek a találkozásnak az értelme, és még jól is teszi, hogy nem szólal meg, hanem indulásra készen neki áll elhagyni ezt a helyet. Egyszerűen már untam bámulni a fénymásolat képét, szóval a lehető legjobb döntést hozta meg azzal, hogy lelépett, és most már magamra hagy teljességgel. Egy mosollyal az arcomon nézek utána, és még bájosan integetek, miközben utána nevetek még.. aztán komolyabbá váltva magam eloltom a lángot egyszeriben, így minden, ami eddig égett most már nem ég, így megmenekült ez a retkes, sőt koszos hely.. Megindulok lassan én is, hogy elhagyjam ezt a helyet, de még mielőtt kilépnék az ajtón hátra pillantok.. Na igen a problémákat csak akkor hagyhatom magam mögött, ha Tessát megöltem, de ez még messzinek tűnő dolog, de majd ennek is eljön a diadalos oldala. Szánalmas volt Tatiától, hogy ennyire érzelmes lett, pedig eddig sosem volt az.. az meg hogy Klausért küzd.. undorító. Mit vár, hogy majd a hibrid a karjaiba ugrik? Ezen gondolat megmosolyogtat, és ennek következtében el is hagyom a házat lassú emberi tempóban, hisz jól esik a természetben sétálni csak úgy egyedül tudva azt, hogy senki sem zavar meg. Az egész hatalmam meg van ahhoz, hogy uralkodhassak a természet felett, és most már csak Amarát kell meggyőznöm, hogy éljen, de hogy ennek a megvalósítása hogyan fog zajlani.. az egy rejtély, de majd csak kitalálok valamit, hisz nem vagyok én olyat elveszett lélek. Végül a hátam mögött eltűnik az elhagyatott ház, és már csak fák övezése vesz körbe, így megyek utamon az ismeretlen terep felé, de végül majd csak kilyukadok valahol, nem?

Játék Vége!


Silas ~ Az élet mindig elő áll valami váratlan eseménnyel..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Elhagyatott ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott ház   Elhagyatott ház Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Elhagyatott ház
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
THE LOVE SUCKS - THE VAMPIRE DIARIES FRPG  :: Mystic Falls :: Külváros-
Ugrás: