Hozzászólások száma : 1 Join date : 2014. Jan. 25.
Tárgy: Elena Gilbert Szomb. Jan. 25, 2014 6:31 pm
Elena Gilbert
I have the Petrova fire kapcsolatban
Ez vagyok én
Teljes név: Elena Miranda Gilbert
Becenév/ek: Elena, Elcsi, Lena
Születési hely & Idő:Mystic Falls, 1992. 03. 12 Kor: 20
Faj: vámpír
Play By: Nina Dobrev
A jellemem és a kinézetem
Lásd milyen vagyok...
Elena egy életre termett lány. A sok év történései alatt rengeteg személyiséget koptatott már. A kezdetben egy igazi jó kislány volt, egy naiv szende típus, aki hitt a csendes és békés életben. Majd egy hirtelen történt beleset következtében, amiben elvesztette a szüleit, hirtelen megváltozott.
A múltam egy részecskéje
Lásd mi volt velem érgen, miken estem keresztül...
Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot!