Hozzászólások száma : 1 Join date : 2014. Jan. 26. Tartózkodási hely : ₪ New Orleans
Tárgy: Marcel Gerard Vas. Jan. 26, 2014 7:26 am
Marcel Gerard
Ide jön egy rövid idézet a karaktereddel kapcsolatban
Ez vagyok én
Teljes név: Értelemszerűen a karaktered teljes nevét, azt is amit nem használ ide írd
Becenév/ek: Ide azt írd, ahogy nevezni, becézni szokták a karakteredet
Születési hely & Idő: Hol - ország, város/falu & mikor - év, hónap, nap
Kor: Értelemszerűen mennyi idős a karaktered (vámpírok, ősvámpírok esetében azt is, hogy mennyi idősnek néznek ki)
Faj: Értelemszerűen milyen csoportba tartozol
Play By: Az avatar alanyod, aki a képeden szerepel
A jellemem és a kinézetem
Lásd milyen vagyok...
Ide írd a karaktered tulajdonságait - személyiségét, a kinézetét - külsejét. Írd le, hogy milyen a haja, a szeme, milyen ruhákat hord, milyen kiegészítőket, mit szeret, mit nem, milyen a személyisége, esetleg mogorva, vagy éppen kedves? Ide mind ezt írd le minimum 250 szóban! Ha elakadtál, vagy nem tudsz valamit, akkor fordulj a staffhoz. Ide írd a karaktered tulajdonságait - személyiségét, a kinézetét - külsejét. Írd le, hogy milyen a haja, a szeme, milyen ruhákat hord, milyen kiegészítőket, mit szeret, mit nem, milyen a személyisége, esetleg mogorva, vagy éppen kedves? Ide mind ezt írd le minimum 250 szóban! Ha elakadtál, vagy nem tudsz valamit, akkor fordulj a staffhoz. Ide írd a karaktered tulajdonságait - személyiségét, a kinézetét - külsejét. Írd le, hogy milyen a haja, a szeme, milyen ruhákat hord, milyen kiegészítőket, mit szeret, mit nem, milyen a személyisége, esetleg mogorva, vagy éppen kedves? Ide mind ezt írd le minimum 250 szóban! Ha elakadtál, vagy nem tudsz valamit, akkor fordulj a staffhoz. Ide írd a karaktered tulajdonságait - személyiségét, a kinézetét - külsejét. Írd le, hogy milyen a haja, a szeme, milyen ruhákat hord, milyen kiegészítőket, mit szeret, mit nem, milyen a személyisége, esetleg mogorva, vagy éppen kedves? Ide mind ezt írd le minimum 250 szóban! Ha elakadtál, vagy nem tudsz valamit, akkor fordulj a staffhoz.
A múltam egy részecskéje
Lásd mi volt velem érgen, miken estem keresztül...
Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot! Ide írj egy minimum 300 szavas részt a karaktered múltjából, lehet az szerepjáték szerű, vagy is írhatod párbeszéddel, vagy lehet napló szerű, melynek általában az elején egy olyan kis rovat szerepel: "Kinyitom a naplómat, majd tollat ragadok, az ihlet csak úgy folyik belőlem, tehát papírra vetem gondolataimat" vagy valami ilyesmi, vagy az is előfordul, hogy a végén áll egy ilyen kis monogram rész: "Becsuktam a naplómat, letettem a tollat, majd az engem figyelő lányra/fiúra pillantottam". Ha valami nem megy akkor keresd fel a staffot!